» » MARCUS & MARTINUS – Zagreb 27.03.2018.

MARCUS & MARTINUS – Zagreb 27.03.2018.

MARCUS & MARTINUS - 27.03.2018. ZAGREB - DOM SPORTOVA

MARCUS & MARTINUS

MARCUS & MARTINUS NAPOKON U HRVATSKOJ!

Teen pop senzacija koja je osvojila svijet, 27. ožujka 2018. zatrest će DOM SPORTOVA

Nakon uspješne “Together” turneje, pred njima je sada prva europska turneja – Moments Tour 2018, nazvana prema najnovijem, istoimenom albumu, a u sklopu koje 27. ožujka 2018. stižu u Zagreb.

Turneja je već rasprodala velike arene u Norveškoj, Švedskoj i Danskoj, gdje su se ulaznice razgrabile u manje od 10 minuta! Turneja će također posjetiti Njemačku, Švicarsku, Austriju, Sloveniju, Srbiju, Grčku, Češku i Poljsku. Interes na ovim prostorima je ogroman, a na vama je sada da se pobrinete na vrijeme osigurati svoje mjesto u prvim redovima na koncertu u Zagrebu.

Prodaja ulaznica počinje 24. studenog 2017. u 12 sati putem sustava Eventim.

MARCUS & MARTINUS:

Trofors, mali grad na sjeveru Norveške, iznjedrio je dva velika talenta. Petnaestogodišnji blizanci Marcus i Martinus, šarmantni su mladići rođeni za glazbenu scenu. Iako su oduvijek bili skloni zabavnoj industriji, njihova je priča uistinu započela pobjednom na norveškom nacionalnom pjevačkom natjecanju, na kojem su debitirali s autorskom pjesmom ‘’To Dråper Vann’’. Bez obzira na njihove godine, simpatični duo, Marcus & Martinus, već iza sebe ima zavidni broj utakmica u nogama – gotovo pola svog života pišu, pjevaju, snimaju pjesme i nastupaju, a njihova se fan baza samoprozvanih “MM’ersa” iz dana u dan planetarno širi.

Kako bi se približili svojim obožavateljima diljem svijeta, dečki su u svibnju 2016. godine, u suradnji s Madconom, izdali svoj prvi singl na engleskom jeziku, naslova “Girls” i njime osvojili prvo mjesto na svim norveškim glazbenim ljestvicama. Pop scenom su nastavili žariti i paliti pjesmama “Heartbeat”, “I Don’t Wanna Fall in Love” te plesnim hitom ‘’Light It Up’’. Zahvaljujući iznimnom talentu, karizmi i internacionalnoj podršci obožavatelja, Marcus i Martinus postali su najveća skandinavska glazbena senzacija, kakvu nitko nije vidio godinama.

Priča o Marcusu & Martinusu, priča je o dvojici običnih norveških dječaka koji su se preko noći pretvorili u ogromnu tinejdžersku pop senzaciju. Nastavljaju osvajati srca obožavatelja i sada ih više ništa ne može zaustaviti. Njihova priča tek počinje…

Ulaznice potražite putem linka www.eventim.hr, a za više informacija posjetite marcusandmartinus.com.

MARCUS & MARTINUS GALERIJA