» » ROBERT PLANT – 30.07.2016. ARENA PULA

ROBERT PLANT – 30.07.2016. ARENA PULA

ROBERT PLANT - 30.07.2016. ARENA PULA

ROBERT PLANT

ROBERT PLANT – 30.07.2016. ARENA PULA

Robert Plant, živuća legenda, pjevač i skladatelj grupe Led Zeppelin, održat će koncert u pulskoj Areni 30.07.2016!

Glazbena ikona stiže sa svojim pratećim bendom Sensational Shape Shifters, vrijeme je za rock euforiju!

Od 1980. godine, kada su Led Zeppelin prestali s radom nakon smrti bubnjara Johna Bonhama, Plant započinje svoje putovanje i nakon 35 godina traženja, dijeljenja i eksperimentiranja, za sobom ostavlja impresivan i bogat opus, 15 albuma i mnoštvo zanimljivih suradnji! Neki od njih su sjajni albumi – 2007. godine “Raising Sand” u duetu s bluegrass pjevačicom Alison Krauss te 2010. godine “Band Of Joy” s istoimenom pratećom grupom. Taj sjajan niz albuma nastavljen je novim studijskim albumom. 
Svu energiju je usmjerio na “elektronski začinjen” projekt s grupom Sensational Space Shifters, s kojima je snimio i svoj posljednji album „Lullaby And … The Ceaseless Roar”, te njime osvojio srca kritike i boravio na top ljestvicama brojnih zemalja.

Mnogobrojne hitove s tog albuma ali i njegovih uspješnica iz vremena Led Zepellina obožavatelji će konačno imati priliku čuti i vidjeti u pulskoj Areni, na jedinom koncertu velikoga Roberta Planta u ovom dijelu Europe. 

O Robertu Plantu bismo mogli ispisati stranice i stranice no vjerujemo kako je dovoljno spomenuti klasike “Whole Lotta Love”, “Black Dog”, “Rock and Roll” ili pak epski “Stairway to Heaven” i već bismo imali dovoljan razlog za uživanje pod zvijezdama u prelijepoj pulskoj areni!

ROBERT PLANT GALERIJA