» » 3211

3211

3211 - U KINIMA OD 9.11.

3211
  • Glumci: Stefan Đurić Rasta, Radomir Rale Milenković, Goran Sultanović, Slaviša Čurović, Milan Čučilović
  • Režija: Danilo Bećković i Andrijana Stojković
  • Žanr: glazbeni, biografski, triler
  • Zemlja porijekla: Srbija

U Cineplexx i ostala kina, 9.11. stiže film “3211” . To je istinita priča o Stefanu Đuriću, uspješnom glazbeniku koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor, gdje su od njegovog ranijeg života ostale samo njegove pjesme.

Ovo je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prelazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali prvenstveno se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pjesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušatelja.

Film “3211” prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i izoštrenom slikom sveta.
3-2-11 predstavlja blok, kat i sobu u kojoj je Rasta proveo 4 mjeseca u zatvoru.
3211 konceptualni je ciklus pjesama u kojima se Rasta, inspiriran uzbudljivim i traumatičnim događajima iz svog života, tijekom kojih je iz svakodnevice prebačen u milje istražnog zatvora, susreće s drugim svijetom, prostorom koji nije naseljen njegovim obitelji, prijateljima i kolegama, ali je itekako slušatelj njegove glazbe.
Film je koncipiran u obliku vizualnog glazbenog albuma s odglumljenim scenama, kroz 7 različitih glazbenih točaka i 14 video cjelina koje zaokružuju priču o Rastinom iskustvu.

Specifičnost filma 3211 je što će u njemu premijerno biti izvedene pjesme s istoimenog albuma.
Do kraja distribucije filma album neće biti objavljen na digitalnim platformama, što znači da će Rastini fanovi pjesme imati priliku čuti samo u kinima. Nakon završetka distribucije, cijeli će album biti postavljen na platforme.

3211 - GALERIJA