» » PACIFIC RIM

PACIFIC RIM

BITKA ZA PACIFIK: USTANAK

PACIFIC RIM
  • Glumci: John Boyega, Scott Eastwood, Adria Arjona
  • Režija: Steven S. DeKnight
  • Scenarij: Steven S. DeKnight, T.S. Nowlin, Kira Snyder, Emily Carmichael
  • Glazba: John Paesano
  • Žanr: Akcija, Avantura, Znanstvena fantastika
  • Producenti: Angarag Davaasuren, Eric McLeod
  • US distributor: Universal Pictures International
BITKA ZA PACIFIK: USTANAK
u kinima od 22.3.2018.
Ne čekajmo heroje da dolete u naš spas. Inovacija je naša super moć, postanimo sami svojim herojima.

Horde monstruoznih bića vratile su se iz oceanskih dubina jače nego ikad i ponovno će napasti. Vrijeme je da Jaegeri još jednom stanu u obranu ljudskog roda. Vrijeme je za globalni ustanak.

Natavak epske akcijske avanture iz 2013. godine, redatelja Guillerma del Toroa, Bitka za Pacifik: Ustanak, fantastično je filmsko ostvarenje nastalo pod redateljskom palicom Stevena S. DeKnighta. Zemljinim prirodnim resursima ponovno prijeti potpuno uništenje, a čovječanstvu višemilijunski gubitci. Da bi se suprotstavili neprijateljskim, genetski modificiranim čudovištima Kaiju, ljudi su izumili novu vrstu oružja: gigantske robote nazvane Jaegers. U Prvoj bitci, robote su kontrolirali dvojica pilota međusobno komunicirajući telepatijom, te su slavno izborili pobjedu nad zlom. Dobili su bitku, ali ne i rat.

U Ustanku upravljače u svoje ruke preuzimaju djeca proslavljenog Stackera Pentecosta. Buntovni mladi pilot Jake (John Boyega), koji je po smrti svoga oca odbacio obuku i upleo se u zbivanja kriminalnog podzemlja, sada uviđa ozbiljnost situacije i odlučuje se udružiti s otuđenom sestrom, publici već poznatom Makom Mori (Rinko Kikuchi). Moraju nastaviti herojsku misiju svog pokojnog oca te zajedno u boj povesti hrabru novu generaciju pilota i boraca, odraslih u sjeni rata. Pridružuju im se daroviti pilot Nate Lambert (Scott Eastwood) i petnaestogodišnja Jaeger hakerica Amara Namani (Cailee Spaeny).

U borbi protiv mnogobrojne vojske onosvjetskih čudovišta, ova skupina junaka posljednja je slamka spasa za ljudski rod. Imaju jedan, ne tako lak zadatak: formirati najmoćniju obrambenu silu koja će ikad kročiti Zemljom. Ne propustite svjedočiti drugom dijelu Bitke za Pacifik i postanite dio Ustanka koji će odrediti presedan za spektakularnu novu avanturu u svijetu znanstvene fantastike i općenito.

BITKA ZA PACIFIK: USTANAK GALERIJA