» » CHIPPENDALES – ZAGREB, 15.04.2016.

CHIPPENDALES – ZAGREB, 15.04.2016.

CHIPPENDALES - ZAGREB, 15.04.2016.

CHIPPENDALES

TKO SU PLESAČI ZA KOJIMA UZDIŠE CIJELI SVIJET?

U travnju ćete uživati u novom nezaboravnom showu atraktivnih plesača koji će u sklopu turneje “Break the Rules 2016” opasno zagrijati Kongresnu Dvoranu Zagrebačkog Velesajma i potaknuti maštu svih prisutnih. Pripremite se za ultimativnu žensku večer i na vrijeme nabavite svoje ulaznice, da ne ostanete bez ulaznice za zabavu godine!

Priča o Chippendalesima započela je 1979.godine u Los Angelesu kada je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspjeh je bio eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u New Yorku i počeli raditi na koreografijama koje su povisile temperaturu u svakom kutku svijeta. Kombinacijom plesa, pjevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna točka Las Vegasa, gdje im u goste stižu svjetske zvijezde. Trenutačno im društvo radi supermodel Tyson Beckford.

Chippendalesi, koji su profesionalno scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta, bez daljnjeg apsolutni svjetski fenomen. To dokazuju i podaci da su tijekom posljednjih 35 godina nastupili ispred 100 milijuna žena u preko 100 država. Proputovali skoro 11 milijuna kilometara i na tom dugom i zahtjevnom putu upotrijebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tijela strgali više od 1.2 milijuna majica! Broj žena koji je zbog njih izgubilo tlo pod nogama niti ne računamo. Povećanju tih brojki ćemo s veseljem doprinjetii u Hrvatskoj! 15. travnja očekujemo veliku navalu dama koje će se zabaviti kao nikad i u potpunosti izgubiti razum!

CHIPPENDALES GALERIJA