» » ČUVAJ ME S LEĐA 2

ČUVAJ ME S LEĐA 2

ČUVAJ ME S LEĐA 2 - U KINIMA OD 17.6.

HITMAN’S WIFE’S BODYGUARD
  • Glumci: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Morgan Freeman, Antonio Banderas, Tom Hopper, Frank Grillo, Richard E. Grant
  • Režija: Patrick Hughes
  • Scenarij: Brandon Murphy i Phillip Murphy
  • Producent: Christa Campbell, Lati Grobman, Matthew O’Toole
  • Izvršni producenti: Boaz Davidson, Jeffrey Greenstein, Avi Lerner, Heidi Jo Markel
  • Žanr: akcijska komedija
  • Zemlja porijekla: SAD

Akcijska komedija Čuvaj me s leđa iz 2017. godine dobiva nastavak – slavnom plaćenom ubojici Samuelu L. Jacksonu i tjelohranitelju Ryan Reynoldsu u nastavku se pridružuje i žena plaćenog ubojice Salma Hayek koja ih pokušava ujediniti.

Kao i kod prvog nastavka režiju potpisuje Patric Hughes, scenarij Tom O’Connor i Brandon Murphy a glavnim glumcima pridružuje se Morgan Freeman, Antonio Banderas, Tom Hopper, i Frank Grillo.

Salmina dvojnica u filmu je slovenska kaskaderka Tjaša Perko, a dio filma sniman je u Rijeci, Rovinju, Karlovcu i Zagrebu. Tako se tih dana, u Zagrebu u samom centru grada, moglo sresti najpoznatije hollywoodske glumce u spektakularnim akcijskim scenama. Glumački trojac kojeg smo već gledali u akcijskom trileru The Hitman’s Bodyguard, ponovo ćemo gledati na velikim platnima u lipnju.

Drugi dio akcijske komedije nastavlja se četiri godine nakon događaja iz prvog dijela. Nakon što su najbolje plaćeni ubojica Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) i tjelohranitelj Michael Bryce (Ryan Reynolds), koji su najveći protivnici, morali surađivati, tjelohranitelj sada mora napraviti prisilnu pauzu zbog stresa i noćnih mora. Kad se napokon navikne na ideju da više neće biti tjelohranitelj i koristi oružje, prije atentata ga spašava supruga ubojice Sonia Kincaid (Salma Hayek) koja ga je tražila kako bi spasio njezina supruga. Budući da Bryceu nije dopušteno koristiti vatreno oružje ili bilo koje drugo oružje, morat će spasiti Dariusa svojom duhovitošću i inteligencijom.

ČUVAJ ME S LEĐA 2 - GALERIJA