» » KARTA ZA RAJ

KARTA ZA RAJ

KARTA ZA RAJ - U KINIMA OD 6.10.

TICKET TO PARADISE
  • Uloge: George Clooney, Julia Roberts
  • Režija: Ol Parker
  • Scenarij: Ol Parker, Daniel Pipski
  • Producenti:Tim Bevan, Eric Fellner, Sarah Harvey, Deborah Balderstone, George Clooney, Grant Heslov, Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan, Marisa Yeres Gill
  • Žanr: romantična komedija
  • Distribucija: Universal Film

Julia Roberts i George Clooney osvojili su Kartu za raj

Oskarovci Julia Roberts i George Clooney ponovno se ujedinjuju na velikom platnu!

Sada u ulozi rastavljenog bračnog para u zajedničkoj misiji, pokušat će spriječiti svoju zaljubljenu kćer da napravi istu grešku koju su oni napravili – udati se.

Jedna klasična romantična komedija o drugoj prilici za ljubav. Roberts i Clooney sreću se u avionu na putu prema Baliju. Njihova kći se udaje za tipa kojeg je tek nedavno upoznala, a kako je i njihova priča slično započela, oni ju žele spriječiti u tome.

Odmor na jednom od najljepših mjesta na svijetu njih dvoje provode u svađi, no indiciraju li stalne trzavice neku preostalu kemiju? I hoće li zaustaviti kćer od onog što oni smatraju pogreškom? Saznat ćemo 6. listopada.

Redatelj i scenarist Ol Parker zaslužan je za hit film Mamma Mia 2 (2018.), a Roberts i Clooney također su i u ulozi producenata: Clooney i dobitnik Oscara Grant Heslov sa Smokehouse Pictures i Roberts s Lisom Roberts Gillan i Marisom Yeres Gill s Red Om Films.

Clooney i Roberts su zajedno glumili u hitovima Oceanovih jedanaest (2001.) i Oceanovih dvanaest (2004.), u Clooneyevom redateljskom prvijencu Ispovijedi opasnog uma (2002.), kao i u trileru koji je režirala Jodie Foster, Igra novca (2016.). Ovo će biti njihov peti zajednički projekt..

U KINIMA OD 6.10.

KARTA ZA RAJ - GALERIJA