» » MAMMA MIA: Here We Go Again!

MAMMA MIA: Here We Go Again!

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN - U KINIMA OD 26.07.2018.

MAMMA MIA
  • Glumci: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Christine Baranski, Cher, Dominic Cooper
  • Režija: Ol Parker
  • Scenarij: Ol Parker
  • Glazba: ABBA
  • Žanr: mjuzikl
  • Zemlja porijekla: SAD
  • Producenti: Benny Andersson, Judy Craymer, Richard Curtis, Gary Goetzman, Björn Ulvaeus
  • US Distributor: Universal Pictures International
MAMMA MIA: Here We Go Again! – U KINIMA OD 26.7.2018.

Otputujte u ljeto kada je sve počelo…

Uz fantastičnu glumačku ekipu iz prvog dijela, sada gledamo i neka NOVA POZNATA LICA

Snimanje drugog dijela jednog od najpopularnijih filmskih mjuzikla svih vremena nedavno je napokon završeno! Ovog ljeta, pripremite se pjevati, plesati, smijati i voljeti – sve ispočetka – u čarobnoj filmskoj priči od koje prolaze trnci.

Dodatak fantastičnoj skupini poznatih glumačkih lica koja je oduševila u prvom filmu, pridružuju se LILY JAMES i CHER!

Priča vodi publiku naprijed-nazad u vrijeme, preplićući događaje iz prošlosti i sadašnjosti, a sve to kako bi otkrila uzročno posljedične veze i ukazala na to kako su odnosi omiljene nam raspjevane obitelji rezonirani u sadašnjosti. S obzirom na takav scenarijski koncept, film je istoimeno i prethodnik i sljedbenik obožavanog originala, a prema svemu sudeći ima potencijal dostići, ako ne i nadići uspjeh prvog dijela.

Nastavak po prvi put prikazuje mladu Donnu Sheridan i njezine prosce u vremenu ključnom za formiranje njezina života kakav je sada i u koji nas je uveo prvi dio Mamma Mia! prije točno deset godina (Da, već deset godina!).

Sophie (Amanda Seyfried) bori se s izazovima koje joj je donijela trudnoća i povjerava se majci, a Donna (Meryl Streep) je tješi pričom o vlastitoj trudnoći i emocionalnim previranjima s kojima se tada suočavala. Mladu Donnu utjelovljuje mlada nada svjetske filmske scene, britanska glumica Lily James, koja je u samo deset godina karijere već ostavila značajan trag u svijetu filma, svojim ulogama na malim i velikim ekranima; u serijama Downton Abbey te War & Peace i filmovima Cinderella, The Exception i u nedavnom kino hitu Baby Driver. U svojim prisjećanjima, Donna spominje i svoju majku koju tumači ni manje ni više no mega popularna američka pjevačica i glumica Cher, također poznata kao božica pop-a.

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN - GALERIJA