» » MARVEL UNIVERS LIVE – 09.12.-11.12.2016., ARENA ZAGREB

MARVEL UNIVERS LIVE – 09.12.-11.12.2016., ARENA ZAGREB

MARVEL UNIVERSE LIVE - 09.12.-11.12.2016. ARENA ZAGREB

MARVEL UNIVERSE LIVE

MARVEL UNIVERSE SUPERJUNACI OŽIVLJAVAJU NA OBITELJSKOJ PREDSTAVI

Marvel Superjunaci i negativci oživjet će u Areni i nastupiti u spektakularnoj obiteljskoj predstavi uživo! Marvel Universe LIVE! Super junaci u akciji – dolaze u Zagreb ovog prosinca.

Ovaj show donosi zabavu na najvišem nivou, uz predstavu kakvu nikada prije niste vidjeli. Dovodeći najveću ekipu Marvel likova u predstavu uživo, publika će imati priliku pogledati neke od najdražih Marvel Superjunaka izvan ekrana i na pozornici – te vidjeti akciju uživo ispred svojih očiju.

Svi će moći navijati za svoje najdraže Marvel Superjunake, uključujući Spider-Mana, Iron Mana, Hulka, Thora, Crnu Udovicu i mnoge druge, u borbi za spas svemira od Lokija i najzloglasnijih Marvel negativaca uživo, predstava prepuna akcije za cijelu obitelj. Najavljena je kao tehnološki najnaprednija predstava ikad, s najsuvremenijim specijalnim efektima, pirotehnikom, zračnim akrobacijama, borilačkim vještinama, motorima i još mnogo toga.

Od tvoraca spektakularne predstave Disney On Ice, Feld Entertainment Inc. Vodeći svjetski producent scenske zabave uživo sa zadovoljstvom predstavlja Marvel Universe LIVE! u Zagrebačkoj Areni od 09.12. do 11.12.2016. Predstavu je do sada pogledalo više od 2 milijuna obitelji u 65 američkih gradova u prvoj turneji.

Show uključuje inovativnu rasvjetu, 3D projekcije, 21 projektor, najveći “leteći” sustav ikad korišten za predstave uživo te najnoviji Spotlight Tracking System.

Karte za Marvel Universe LIVE! kreću u prodaju 26.08.2016.

MARVEL UNIVERSE LIVE GALERIJA