» » NI KRIV NI DUŽAN

NI KRIV NI DUŽAN

NI KRIV NI DUŽAN - U KINIMA OD 29.6.

FOOL’S PARADISE
  • Glumci: Charlie Day, Ken Jeong, Kate Beckinsale, Adrien Brody, Jason Sudeikis, Edie Falco, Jason Bateman, Common, Ray Liotta, John Malkovich
  • Režija: Charlie Day
  • Scenarij: Charlie Day
  • Žanr: Komedija
  • Zemlja porijekla: SAD

Film najavljen prije 5 godina kao redateljski debi Charlie Daya koji je najpoznatiji po ulozi Charlieja u Uvijek je sunčano u Philadelphiji (It’s Always Sunny in Philadelhia, 2005.) i Dalea u Kako se riješiti šefa (Horrible Bosses, 2011.) ove godine dolazi u kina.

Osim što je redatelj, Day je napisao scenarij za ovu satiričnu komediju o Hollywoodu koja prati nesretnog publicista (Ken Jeong), kojem se osmjehne sreća kad otkrije da čovjek koji je nedavno pušten iz psihijatrijske bolnice (Charlie Day) izgleda baš kao metodički glumac koji odbija napustiti svoju prikolicu. Uz pomoć moćnog producenta (pokojni Ray Liotta), Ken pomaže Dayevom liku da postane velika zvijezda, čak i da se oženi prelijepom glumicom (Kate Beckinsale). Njihove avanture dovode ih do toga da im se putevi ukrste s pijanim glumcem (Adrien Brody), bezobraznim akcijskim junakom bez kuće (Common), nepredvidljivim redateljem (Jason Sudeikis), superagentom (Edie Falco) i moćnim mogulom (John Malkovich). Slava i bogatstvo nisu onakvi kakvim se čine i njih dvojica se moraju izboriti za povratak stvarima koje su ipak najvažnije.

Prema prvim reakcijama na film, Hollywood je prikazan na jedan urnebesan i satiričan način, a sam humor u filmu podsjeća na legendarnog komičara Bustera Keatona (General, 1926., Buster detektiv, 1924.) koji je najpoznatiji po izvođenju nemogućih vratolomija na filmu. Po svemu sudeći, očekuje nas jedna izvrsna kino zabava.

NI KRIV NI DUŽAN - GALERIJA