» » PUŠTENI S LANCA

PUŠTENI S LANCA

PUŠTENI S LANCA - U KINIMA OD 24.8.2023.

STRAYS
  • Uloge: Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Sofia Vergara
  • Režija: Josh Greenbaum
  • Scenarij: Dan Perrault
  • Žanr: komedija, avantura
  • Distribucija: Universal Film

Psi koji govore na filmu su uglavnom ljupki, ali ne i u komediji redatelja Josha Greenbauma. U filmu Pušteni s lanca oni psuju, rade nepodopštine i smišljaju kako se osvetiti lošem vlasniku.

Na prvi pogled, Pušteni s lanca je film koji ste vidjeli već toliko puta. Simpatični pas izgubi vlasnika, pa prolazi kroz nevjerojatnu avanturu kako bi mu se vratio, no, Pušteni s lanca redatelja Josha Greenbauma nema nimalo te pretjerane slatkoće. Film ima više sličnosti s Mamurlukom, nego s klasikom Lassie se vraća kući.

Kad Reggieja (Will Ferrell), naivnog, nemilosrdno optimističnog border terijera, napusti na opakim gradskim ulicama njegov nevaljali vlasnik Doug (Will Forte), Reggie je siguran da ga njegov voljeni vlasnik nikada ne bi ostavio namjerno. Ali jednom kada se Reggie spoji s bostonskim terijerom koji brzo govori i psuje Bugom (dobitnik Oscara Jamie Foxx), lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Reggie konačno shvaća da je bio u toksičnoj vezi i počinje doživljavati Douga kao bezosjećajnog ljigavca kakav je.

Odlučni u potrazi za osvetom, Reggie, Bug i Bugovi prijatelji — Maggie (Isla Fisher), pametna australska ovčarka koju je novo štene njenog vlasnika zanemarilo, i Hunter (Randall Park), tjeskobna njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla kao životinje za emocionalnu potporu—zajedno kuju plan i upuste se u epsku avanturu kako bi pomogli Reggieju da pronađe put kući… I natjera Douga da plati odgrizajući privjesak koji voli najviše. (Opaska: to nije njegovo stopalo).

PUŠTENI S LANCA - GALERIJA