» » ROBOTI

ROBOTI

ROBOTI - U KINIMA OD 3.8.

ROBOTS
  • Glumci: Shailene Woodley, Jack Whitehall, Paul Rust
  • Režija: Casper Christensen, Anthony Hines
  • Scenarij: Robert Sheckley, Anthony Hines, Casper Christensen
  • Žanr: Romantična komedija
  • Zemlja porijekla: SAD

Godine 2032., nakon što je napredna robotika omogućila čovječanstvu da koristi realistične androide kao sluge i fizičke radnike, imućni stanovnici predgrađa Elaine i Charles koriste svoje dvojnike androida kako bi izbjegli vremenska ograničenja vezana uz veze. Međutim, kada varalice shvate da se zapravo zaljubljuju, ukradu identitet svojih vlasnika i daju se u bijeg, prisiljavajući Elaine i Charlesa da se udruže i vrate svoje živote.

I Charlie i Elaine nisu dobri ljudi. Elaine koristi muškarce da ima lijepe stvari i zalaže nešto od toga da plati svoje račune. Charlie izlazi sa ženama samo radi seksa, a da stvar bude gora loš je u krevetu. No, budući da oboje koriste spojeve kako bi dobili ono što žele, shvaćaju da postoji lakši način da dobiju ono što žele 2032. godine.

Roboti je američka znanstvenofantastična romantična komedija iz 2023. koju su napisali i režirali Ant Hines i Casper Christensen, a glume Shailene Woodley i Jack Whitehall. Temelji se na kratkoj priči Roberta Sheckleya “Robot koji je izgledao kao ja” iz 1973.

Film počinje s prikazivanjem diljem Hrvatske od 3.8.

ROBOTI - GALERIJA