» » RUBY: TINEJDŽERICA KRAKEN

RUBY: TINEJDŽERICA KRAKEN

RUBY: TINEJDŽERICA KRAKEN - U KINIMA OD 29.6.2023.

RUBY GILLMAN
  • Uloge: Lana Condor, Toni Collette, Annie Murphy, Sam Richardson, Liza Koshy, Will Forte, Colman Domingo, Jaboukie Young-White, Blue Chapman, Eduardo Franco, Ramona Young, Echo Kellum, Nicole Byer i Jane Fonda
  • Režija: Kirk DeMicco
  • Producenti: Kelly Cooney Cilella
  • Žanr: Animirana akcijska komedija
  • Distribucija: Universal Film
Ponekad se heroj koji biste trebali postati nalazi ispod površine.

Ovog ljeta DreamWorks Animation zaranja u turbulentne vode srednje škole s urnebesnom, iskrenom akcijskom komedijom o sramežljivoj tinejdžerici koja otkriva da je dio legendarne kraljevske loze mitskih morskih krakena i da je njezina sudbina, u dubinama oceana, veća nego što je ikada sanjala. Slatka, nespretna 16-godišnja Ruby Gillman (Lana Condor, To All the Boys I’ve Loved Before) očajnički se želi uklopiti u Oceanside High, ali uglavnom se samo osjeća nevidljivo. Daje poduku iz matematike svojoj simpatiji skejteru (Jaboukie Young-White, Ralph Brakes The Internet), koji joj se, čini se, divi samo zbog njene neobične kože, a spriječena je da se druži s kul klincima na plaži zbog svoje previše zaštitnički nastrojene supermame (nominirana za Oscara Toni Collette, Knives Out), koja je zabranila Ruby da kad ulazi u vodu.

Ali kada prekrši mamino pravilo br. 1, Ruby će otkriti da je izravni potomak ratničkih kraljica Kraken i da joj je suđeno da naslijedi prijestolje od svoje bake zapovjednice (dobitnica Oscara Jane Fonda), kraljice ratnika Sedam mora.

Krakeni su se zakleli da će štititi oceane svijeta od uzaludnih sirena željnih moći koje se stoljećima bore s Krakenima. Postoji jedan veliki i trenutni problem s tim: lijepa, popularna nova djevojka u školi, Chelsea (dobitnica Emmyja Annie Murphy, Schitt’s Creek) slučajno je sirena. Ruby će naposljetku morati prigrliti ono što jest i učiniti sve kako bi zaštitila one koje najviše voli.

Ruby: Tinejdžerica Kraken okupila je izvanrednu glumačku postavu koja uključuje dobitnika Emmyja Colmana Dominga (Fear the Walking Dead) kao Rubynog oca koji pruža podršku, nominiranog za Emmyja Sama Richardsona (Veep) kao Rubynog entuzijastičnog ujaka i Blue Chapmana (Council of Dads) kao Rubynog cool mlađeg brata.

Film je režirao Kirk DeMicco nominiran za Oscara(Vivo, The Croods) a producirala ga je Kelly Cooney Cilella (Trolls World Tour, Trolls), s Faryn Pearl koja je i suredateljica (The Croods: A New Age, Trolls World Tour). Film ima vrhunsku sporednu postavu koju čine komičari Will Forte (nominiran za The Last Man On Earth), nominiranu za Emmy Nicole Byer (Nailed It!), YouTubericu Lizu Koshy (Liza On Demand), Ramonu Young (Never Have I Ever ), Eduardo Franco (Stranger Things) i Echo Kellum (Arrow).

RUBY: TINEJDŽERICA KRAKEN - GALERIJA