» » ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA - U KINIMA OD 3.3.

SCHOOL OF MAGICAL ANIMALS
  • Glumci: Emilia Maier, Leonard Conrads, Loris Sichrovsky, Nadja Uhl, Justus von Dohnányi, Milan Peschel i Marleen Lohse
  • Režija: Gregor Schnitzler
  • Scenarij: Viola Schmidt i John Chambers
  • Producenti: Alexandra Kordes i Meike Kordes
  • Žanr: avanturistički
  • Zemlja porijekla: EU

Prema knjizi nagrađivane dječje autorice – Škola čarobnih životinja

Škola čarobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja.

Priča prati novu djevojku u gradu – Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads). Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći “čarobne životinje”. Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat.

Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

Za Maier i Conradsa će ova šarmantna pustolovina biti prva filmska uloga, a njihovi čarobni prijatelji su CGI animirani likovi. Školu čarobnih životinja režirao je Gregor Schnitzler, a scenarij su pisali Viola Schmidt i John Chambers na temelju serije istoimenih knjiga nagrađivane dječje autorice Margit Auer.

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA - GALERIJA