Zaigrajte i osvojite knjige i ulaznice za film SMRTONOSNI STROJEVI!

Stilus knjiga i Editus daruju ukupno 6 sretnih dobitnika (tri dobitnika se biraju na Editus FB-u, tri dobitnika se biraju na Stilus Knjiga FB-u) s dvije knjige SMRTONOSNI STROJEVI Philipa Reevea i dvije ulaznice za pretpremijeru filma 4. prosinca.

Zaigrati možete na Facebook stranicama Stilus Knjige i  Editusa

OVAJ UZBUDLJIV I MAŠTOVIT ZNANSTVENOFANTASTIČNI BESTSELER O “GLADNOM”, POKRETNOM GRADU LONDONU, PRVI JE DIO SERIJALA KOJI JE OSVOJIO SVIJET

Priča započinje u trenutku kada veliki pokretni grad London lovi mali rudarski gradić. Kada jedan grad proguta drugi, preradi sve korisne materijale kako bi se oslobodila energija za pokretanje motoriziranih kotača koji gradu omogućuju putovanja. Međutim, londonski gradonačelnik ima mnogo veće planove od osvajanja malih gradova…

Nekoliko mladih ljudi udružit će se kako bi spriječilo katastrofu; među njima je i Tom, pripravnik u Londonskom povijesnom muzeju, koji se divi istraživaču i glavnom povjesničaru u gradskom cehu povjesničara Thaddeusu Valentineu. Nakon što ga mlada žena pokuša ubiti, Katherine, povjesničareva kći, angažira Beavisa Poda, znanstvenika iz ceha inženjera ne bi li doznala istinu o svome ocu i njegovim aktivnostima. Zajedničkim snagama oni će razotkriti urotu Thaddeusa Valentinea i londonskog gradonačelnika koji tajno planiraju upotrijebiti oružje koje je uništilo Zemlju tisućama godina prije.

Prva knjiga popularnog serijala Kronike gladnih gradova.

Philip Reeve poznati je britanski ilustrator i pisac. Rođen je u Brightonu, gdje je i odrastao. Godinama je ondje radio u knjižari te je producirao i režirao nekoliko kazališnih predstava. Osim toga, ilustrirao je više od četrdeset dječjih naslova, uključujući i velike hitove poput Strašne povijesti.

Smrtonosni strojevi prvi je roman iz njegova najpoznatijeg serijala Kronike gladnih gradova.

 

Fenomenalno… uzbudljivo i romantično, zastrašujuće i zabavno uz mnogo akcije i dubine.

Sunday Times

 

Ova moćna i briljantna priča spaja veliku avanturu s beskrajnim moralnim dvojbama.

Guardian

 

Ne smijete propustiti ovaj nevjerojatan prvijenac autora Philipa Reevea.

Times