» » OBITELJ ADDAMS 2 – IZLET

OBITELJ ADDAMS 2 – IZLET

OBITELJ ADDAMS 2 - IZLET - U KINIMA OD 7.10.

ADDAMS FAMILY 2
  • Glumci: Charlize Theron, Oscar Isaac, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Bette Midler, Snoop Dogg, Bill Hader and Javon “Wanna” Walton
  • Režija: Greg Tiernan, Laura Brousseau and Kevin Povlovic
  • Scenarij: Dan Hernandez and Benji Samit
  • Producenti: Gail Berman, Conrad Vernon, Danielle Sterling and Alison O’Brien
  • Žanr: Animirana crna komedija
  • US distributer: Universal Pictures International
  • Zemlja porijekla: SAD

Svima omiljena čudna obitelj vraća se u animiranom nastavku komedije, Obitelj Addams 2. U novom filmu Addamsovi se, po običaju, upliću u šašave avanture i susreću neočekivane likove. Uvijek vjerni sebi, obitelj Addams jezivi su i sablasni kamo god išli.

Nakon uspjeha Obitelj Addams (2019.) redateljski duo Greg Tiernan i Conrad Vernon donosi nam njezin nastavak.
Postava je većinski ista, te uključuje Oscara Isaaca kao Gomeza Addamsa, Charlize Theron kao Morticiu Addams, Chloë Grace Moretz kao Wednesday Addams, a novitet postave je Javon “Wanna” Walton koji će dati glas Pugsley Addamsu, dok je u prošlom filmu to činio popularni Stranger Things glumac Finn Wolfhard. Tu je naravno i legendarna Bette Midler kao baka Addams i Snoop Dogg kao rođak It.

Charlize Theron, poznata po svojim ulogama u Monster (2003.), Mad Max (2015.) i Bombshells (2019.), prekrasno je oživjela Morticiu Addams ili, kako bi njezin lik želio čuti – užasno ju oživjela. Kad ne glumi Morticiu Addams, Theron je zaposlena glumom i produkcijom.

Chloë Grace Moretz u koju smo se svi zaljubili kao neobičnu djevojčicu u Kickass (2010.), već je posuđivale svoj glas u nekoliko animiranih filmova.

Avanture obitelji Addams nisu prva redateljska suradnja Tiernana i Vernona. Smiješni duo nam je donio komičnu priču o našoj hrani kao živim likovima koji žive u supermarketu – Sausage Party iz 2016. godine. Skloni ironiji, filmu Obitelj Addams 2 dali su tagline: “Nastavak. Kako originalno.”

U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju. Okruženi močvarom, sigurni i skriveni maglom na vrhu planine, osnuju obitelj. Trinaest godina njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma, no zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad. Dočekani su s gađenjem i strahom i pitanje je vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve sretno završi i građani ih prihvate u svoj grad shvativši da su svi zapravo malo čudni.

Sada u ovom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare. U filmu The Addams Family 2 Pugsley i Wednesday su u godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se s svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje – obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor!

U KINIMA OD 7.10.

OBITELJ ADDAMS 2 - IZLET - GALERIJA