» » T.I.M.

T.I.M.

T.I.M. - U KINIMA OD 16.11.

T.I.M.
  • Glumci: Georgina Campbell, Eamon Farren, Mark Rowley
  • Režija: Spencer Brown
  • Scenarij: Sarah Govett & Spencer Brown
  • Producenti: Matthew James Wilkson, Patrick Tolan
  • Žanr: Znanstveno-fantastični horor
  • Zemlja porijekla: SAD
Njegova inteligencija je umjetna, ali opasnost je stvarna

16.11. u kina stiže znanstveno-fantastični triler T.I.M., u kojem robot u ljudskom liku pokušava razdvojiti bračni par nakon što postane opsjednut svojom suprugom.
Film je režirao Spencer Brown, koji je napisao i scenarij sa Sarah Govett. Glavne uloge tumače Georgina Campbell, Eamon Farren i Mark Rowley.

Radnja filma:

Preselivši se na selo kako bi zajedno proveli kvalitetno vrijeme, Abi i Paul dijele svoju najsuvremeniju pametnu kuću s tehnološki integriranim poslužiteljem.
T.I.M., humanoidni AI, dar je Abinog šefa u Integrate Roboticsu dok ona počinje raditi kao voditeljica odjela za protetiku. Ne samo da T.I.M. kuha i čisti, priprema savršenu kupku, daje rajske masaže stopala i nudi besprijekorne komplimente ili besprijekorne riječi utjehe – sve vještine zbog kojih se Paulu diže kosa na glavi kad počinje sumnjati da T.I.M. je možda previše usredotočen na ispunjavanje svake Abine potrebe.
Je li to paranoja s Paulove strane dok se bori pronaći posao i ponovno zadobiti Abino povjerenje nakon prošle nevjere? Ili je T.I.M. stvarno postaje opsjednut Abi, koristeći svoju golemu da uzurpira Paulovo mjesto u domu?
A ako je ovo drugo, koliko je daleko T.I.M. voljan ići?

T.I.M. - GALERIJA